Visi vaizdo įrašai

Mano naujas kompiuteris – Acer Aspire 6530G

Bal 24, 2009, Autorius: Tomas Grubliauskas, Kategorija: Acer, Apžvalgos, Kompiuteriai

acer-aspire-6530-g_1Pagaliau nusprendžiau įsigyti nešiojamąjį kompiuterį. Šiam tikslui paskyriau 2500 Lt. Galima pagalvoti, kad tai gana maža suma norint nupirkti gerą ir pažangų kompiuterį, tačiau mokant teisingai rinktis ir žinant, kam bus skirtas kompiuteris, tai visiškai nesudėtinga užduotis.

Už 2500 Lt galima rinktis iš nemažo HP firmos kompiuterių sąrašo, tuo tarpu Dell kompiuteriai žymiai brangesni. Nesu linkęs vaikytis prekinių ženklų, todėl pasirinkau trečią vietą rinkoje užimančios firmos modelį. Acer kompanija seniau gamindavo abejotinos kokybės kompiuterius, tačiau perskaičius nemažai apžvalgų mano nuomonė pasikeitė. Naujausi Acer modeliai nė kiek neatsilieka nuo HP ar Dell modelių.

Acer Aspire 6530G charakteristikos puikiai atitinka mano poreikius. 6530G turi gana standartinį AMD Turion X2 2.0 GHz procesorių, 16 colių HD ekraną, ATI Mobility Radeon HD 3650 512mb vaizdo plokštę, 4 GB DDR2 operatyviąją atmintį, du kietuosius diskus po 320GB, DVD Super Multi DL įrenginį, Bluetooth, Wlan ir 5.1 garso sistemą.

acer-aspire-6530_6

Aspire 6530G dizainas modernus, korpusas surinktas iš kokybiškų medžiagų, tiesa dėl dviejų kietųjų diskų kompiuteris gana sunkus (3.5Kg). Kompiuterį turiu mažiau nei savaite laiko, todėl dar nespėjau atlikti greičio testų ir negaliu pakomentuoti vaizdo plokštės ir procesoriaus darbo. Kai išmėginsiu Call of Duty 4 ir dar keletą žaidimų, būtinai pakomentuosiu plačiau, o kol kas peržiūrėkite mano pirmąją video apžvalgą.

Susijusios naujienos:

  1. Acer Aspire 8930G, keturi branduoliai ekstremaliems pojūčiams Acer atnaujino savo 8930G , žaidimams skirtų nešiojamų kompiuterių linija,...
  2. Naujas Samsung NC20 nešiojamas kompiuteris Nors populiarusis NC10 dar neatgyveno, tačiau jį jau keičia naujas...
  3. Naujas Clevo M98xNU Clevo pristatė savo naują nešiojamą kompiuterį, skirtą žaidimų mėgėjams. Kol...
  4. Sony P-series nešiojamas kompiuteris Sony nusprendė nebekankinti vartotojų ir oficialiai paskelbė ilgai lauktą P-series...
  5. MSI U115 hibdridinis SSD/HDD nešiojamas kompiuteris MSi ofiacialiai paskelbė išleidžianti U115 hibridinį nešiojamą kompiuterį, kuris naudoja...

Patiko straipsnis? Pasidalink su draugais.

14 atsakymai temoje “Mano naujas kompiuteris – Acer Aspire 6530G”

  1. Tomas Grubliauskas rašo:

    Mano laptopas garantiniame, todėl išsamesnių testų dar reikės palaukti. Paaiškėjo, kad užsilenkė motininė plokštė.

  2. bilas rašo:

    na va naujas pc ir jau uzsilenke,reikejo ASUSa pirkt,as jau 5 metus kaip turiu ir sukasi kaip bite!

  3. Tomas Grubliauskas rašo:

    Dėl savo sprendimo nesigailiu, nes kompiuteris visomis prasmėmis man patinko. Sutapimas, kad nusipirkau būtent bruokuotą. Normaliose šalyse tai išvis nebūtų problema, nes iškart pakeistų į naują, bet Lietuva lieka Lietuva.

  4. Tomas Grubliauskas rašo:

    Kompiuteris išimtas iš pardavimo jei ketinate pirkti, to nedarykite. Manasis nebepataisomas ir rinksiuosi kitą.

  5. bilas rašo:

    siaip neblogi duomenys uz tokia kaina,koki kita dabar esi nusiziurejes?idomus puslapis

  6. Tomas Grubliauskas rašo:

    Prisidėsiu dar 500lt ir imsiu HP Pavilion DV6-1160. Tik bėda ta, kad teks laukti jo beveik visa mėnesį.

  7. bilas rašo:

    gal ir neblogas,anksciau teko girdet 6 serija turejo problemu su hardu (pazystamui po garantijos parejo) ,na dabar gal jau nebepasitaiko,kaip vertini Asus,Dell,ar Sony?

  8. Tomas Grubliauskas rašo:

    Kas dėl DV6, tai kaip ir visi HP turi problemų su ventiliatoriumi, bet tai išsprendžiama su Bios atnaujinimu. Apie hardo problemas kol kas informacijos neaptikau.
    Visai neseniai teko susidurti su senesnės kartos ASUS laptopu (neatkreipiau dėmesio į modelį) ir įspūdžiai labai geri, nors kompiuteris nebuvo labai modernus, tačiau korpusas tvirtas, viskas veikia stabiliai. Dell modeliai gana brangūs, iš pradžių apžiūrinėjau Studio 15 modelį, tačiau internete radau nemažai neigiamų atsiliepimų dėl broko ir šeip charakteristikos ne pačios aukščiausios. Lietuvoje Sony laptopų ne per daugiausiai, minimalistinis dizainas ir kaina labai primena Apple gaminius. Su Sony esu mažiausiai susipažinęs.

  9. surwagis rašo:

    man močiutė taip pasakė: jeigu ruošiesi pirkti laptopa – tai pirk DELL arba TOSHIBA

  10. vist rašo:

    Jau apie HP as patyleciau. Turiu DV6018EA. Motina nuleke kaip tau irgi greit. Ir po pakeitimo, po puses metu wifi nustojo veikt, dar po kleiu men garsas numiro. Zodziu …
    Mano nuomone visi entertainment notai yra blogis. Daugiau niekada neziuresiu aplami i HP visus ir kitu gamintoju visokius blizgucius. O daiktai daznai buna brangus nes jie to verti. O pigiai ir gerai nebuna.

    Kaip tik dabar renkuosi nauja nota(kol HP visai nenumiro), tai idomu buvo skaityti. Darbe yra gal kokie 8 asus, keli dell. Tai as juos visus ciupineju. Asus nei vieno kompo jokio gedimo. Ir ju turim ivairiu seriju. DELL jei pigus modelis tai nevertas demesio. Nervinatiek surinkimo kokybe, tiek pacio darbas. Ko dar neturejau Toshibos bet manau kad pigieji ju modeliai bus irgi nieko verti.

    Realiai dabar matau Lenovo ir Asus.

  11. auris rašo:

    turiu hp, nieko is jo gero, visi kas turejo keike, mano tai BIOS numire, tai dabar tik uzsikrauna, nes intalo is boot cd nepsidarau, mergaitei tinklo plokstemire, HP esu visiskai nepatenkintas, kaista ir visa kita, niekada nepirksiu HP

  12. rimas rašo:

    turiu toky pat kompa ir nera vargo 2 metai dirba kaip bite

  13. Acer rašo:

    Pas mane irgi acer aspire bet 5738z jau kaip metus naudoju tai viskas gerai dieba ir nukrites buvo nuo stalo bet vis dar kaip naujas :D

  14. acer rašo:

    Super galingas ir geras pc acer 6530 G,jau 3 metai,jokiu problemu,kaip naujas ,galvoju parduot ir pirkt dar galingesni taip pat acer :) Jai kas susidomejo,sekit skelbimus :)

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: