Karštos naujienos

Nokia N900 parduotuvėse pasirodys jau šį mėnesį

Nokia N900 parduotuvėse pasirodys jau šį mėnesį

Šiandien Nokia kompanija pradėjo siųsti N900 telefonus iš anksto juos užsisakiusiems. Taigi, ja Skaityti plačiau

Naujausi video

Video galerija

HTC Touch veikia su Android operacine sistema

Rgs 23, 2009 |

Esu Windows Mobile vartotojas, tokį mano statusą lemia turimas telefonas. WinMo labai nesiskundžiu, tačiau argi nebūtų šaunu, jei patys galėtume pasirinkti norimą operacinę sistemą?

Jau ankščiau mačiau video, kuriose buvo demonstruojama, kaip Windows Mobile telefonuose veikia Android. Nusprendžiau išmėginti Android emuliavimą ir savo telefone. Paleidimas labai paprastas, tačiau pati sistema nelabai nori draugauti su mano telefono geležimi, taigi HTC Touch nesugeba atlikti, net telefono funkcijos.

Kol kas tai tik emuliacija (panašiai kaip su VMware) ir iki pilnos instaliacijos toli. Bet reikia atsižvelgti į tai, kad atviras kodas dar tik žengia pirmuosius žingsnius, todėl viskas atleistina. Jei taip ir toliau, greitai būsime savo telefonų šeimininkai ir keisime operacines sistemas taip pat lengvai, kaip keičiame kompiuteryje.

Susijusios naujienos:

  1. Samsung telefonas su Android os Po pirmojo telefono su Android operacine sistema, prasidėjo lenktynės kas...
  2. Loopt pasiekė Android marketplace Loopt- vietos nustatymo programa, leidžianti sekti draugo buvimo vietą ir...

7 Atsakymai temoje “HTC Touch veikia su Android operacine sistema”

  1. Armo rašo:

    Labas, o kaip pavyko tokia emuliacija padaryt, labai butu idomu isbandyt ant Meizu M8, nors ten ne winmobile o wince 6.0. bet turbut turetu kazkas gautis?

  2. Tomas Grubliauskas rašo:

    Pateikiau nuorodą į temą, xda-developers forume. Tačiau ten yra du reikalingi .cab failai ir nežinau ar WinCe juos palaikys. Buvo kalbama, kad Meizu M8 palaikys Android ir net video, su veikiančiu prototipu, yra, tačiau kol kas viskas – tobulinimo stadijoje.

  3. Karolis rašo:

    Sveiki, straipsnio autorius sako kad jo telefonas nepavelka android : D. Juokas ima , android sisitema dar yra kuriama visokiu programuotoju (windows mobile telefonams) ir dar kolkas yra tik kelios android versijos kuriose veikia tel. ar wifi.. Pas tave tel. neveikia ne del to, kad telefonas prastas o todel kad android’o versija prasta, dar reiks palaukti kol programuotojai sukurs normalia android’o versija windows mobile telefonams. Aciu

  4. Tomas Grubliauskas rašo:

    Android sistema nėra pritaikyta veikti su 201MHz procesorių ir RAM 64MB/ROM 128 MB turinčiais telefonais, reikėtų bent 400-500 MHz ir ROM 256 MB/RAM 192 MB. Jei ir bus sukurta kas nors panašaus į Android mini, tai nutiks dar negreitai.

  5. Armo rašo:

    na tai ant Meizu M8 (667Mhz CPU, 256MB ROM) turetu skraidyt androidas

  6. ezius rašo:

    man tai patinka sita jusu nuomone :D :D –> nx windows mobile kurioje viskas pakenciamai veikia, kas priklauso, geriau naudosiu neveikiancia android sistema :D :D :D idomi nuomone :)

  7. Tomas Grubliauskas rašo:

    Ir kur tu tokią nuomonę radai? Jei išmėginau galimybę įsirašyti, tai dar nereiškia, kad ir naudoju pusiau veikiančią sistemą. Visada ieškau, kaip patobulinti savo telefoną ir neketinu pasitenkinti tuo, kas jau buvo įdiegta gamykloje.

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: