Visi vaizdo įrašai

ABBYY Lingvo X3 mobile programos apžvalga ir konkursas

Jul 22, 2010, Autorius: Tomas Grubliauskas, Kategorija: Apžvalgos, Programos, Windows mobile

Praeitą mėnesį apžvelgiau ABBYY FotoTranslate programą, o dabar džiaugiuosi turėdamas galimybę išmėginti ABBYY Lingvo X3, skirtą Symbian ir Windows Phone telefonams. Lingvo X3 yra paprasta, tačiau labai funkcionali žodyno programa, kurios vertę galima didinti instaliuojant papildomus žodynus ir garsinius žodžių tarimus. ABBYY kompanija siūlo rinktis iš 8 Europos kalbų žodynų ir jų variacijų.

Vartotojo sąsaja

ABBYY Lingvo X3 mobiliojo žodyno vartotojo sąsaja yra labai elementari ir nereikalaujanti paaiškinimų. Atidarę programą prieš save išvystate žodžių sąrašą, o pradėjus rašyti norimą žodį į teksto įvesties laukelį sąrašas siaurinamas, kol galiausiai randamas atitikmuo. Jokių įmantrių grafinių elementų ar kitokių trukdžių, kurie tik užimtų taip reikalingą vietą ekrane.

Žodžių vertimas

Išmėginau anglų/anglų (Oxford American Dictionary ir Oxford Dictionary) ir anglų/rusų kalbų žodynus ir galiu teigti, kad vertimai labai išsamūs. Greta dažniausiai naudojamos žodžio reikšmės pateikiami vartojimo sakinyje pavyzdžiai, sinonimai, posakiai bei kilmė. Įdiegus papildomus garso failus, galime išgirsti ir populiariausių žodžių tarimus.

Išvados

ABBYY LIngvo X3 yra labai elementari programa, tačiau dėka išsamių žodynų, ji gali pakeisti kompiuteryje ir internete veikiančius analogus. ABBYY Lingvo X3 vienpusio vertimo programos kaina svyruoja nuo $ 5,99 iki $ 10,49, priklausomai nuo palaikomos kalbos.

Konkursas

Noriu jums pranešti gerą naujieną – ABBYY kompanija siūlo tris licencijas HDnaujienos.lt tinklalapio lankytojams. Tiesiog palikite komentarą žemiau ir jūs jau dalyvaujate konkurse. Savaitės pabaigoje burtų keliu bus nustatyti trys laimėtojai. Primenu, kad ABBYY Lingvo X3 programa yra skirta Windows mobile ir Symbian platformoms. Laimėtojai galės rinktis iš vienkalbių programos versijų. Sėkmės!

Susijusios naujienos:

  1. ABBYY FotoTranslate programos apžvalga Išvykus į svetimą šalį neišvengiamai tenka susidurti su užrašais ir...
  2. Konkursas: Laimėk ABBYY FotoTranslate Symbian programos licenciją ABBYY kompanija suteikė galimybę pralošti 5 FotoTranslate programos licencijas. Šio...
  3. Baigėsi ABBYY Lingvo X3 konkursas ABBYY Lingvo X3 programos licencijos laimėtojai gana nesunkiai išaiškinti. Artimiausiu...
  4. Baigėsi ABBYY FotoTranslate konkursas Licencijas laimėjo abu konkurse dalyvavę asmenys. Po to, kai savo...
  5. Windows Mobile My Phone Beta prieinama paprastiems vartotojams Microsoft kompanija neužmiršo savo windows mobile vartotojų ir nori jiems...

Patiko straipsnis? Pasidalink su draugais.

7 atsakymai temoje “ABBYY Lingvo X3 mobile programos apžvalga ir konkursas”

  1. pow says:

    noriu noriu :) reikia išnaudoti symbian’ą :)

  2. pow says:

    ir šiaip tai trūksta nuorodų į pačią programą, neužtenka nuorodos į Abbyy fototranslate :)

  3. Tomas Grubliauskas says:

    Dėkui už pastabą, papildžiau.

  4. Pats says:

    Aš irgi noriu :-)

  5. Invisible says:

    O noriu tikrai savo HTC telefonui :o pravers :)

  6. Tautas says:

    As ir noriu :)

  7. Telefonai + dovana? :) « Perkam. Taupom. Neperkam. says:

    [...] žodyno telefone? Prieš mėnesį gavau porą kodų ABBYY Lingvo x3 programinei įrangai iš HD naujienos, bet jau nebegaliu panaudoti, nes Samsung’e kita OS. Pasižiūrėkite ar Jūsų mobilus [...]

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: