Visi vaizdo įrašai

Kinietiški mp3 grotuvai. Už ar prieš?

Rgp 15, 2009, Autorius: Tomas Grubliauskas, Kategorija: Audio, video

kinietiski_grotuvai

Nusprendžiau įvardinti už ir prieš teiginius, apie kinietiškus mp3 grotuvus. Tema gana aktuali, nes internete nuolat aptinku skelbimus ir diskusijas apie juos. Pats turiu du mp3 grotuvus ir vienas yra kinietiškas (pirkau iš smalsumo), o kitas Sandisk firmos. Taigi, esu susipažinęs su padėtimi.

Kinietiškų mp3 grotuvų pliusai:

  • Žema kaina.
  • Geros charakteristikos. Už mažiau nei 200 LT galite nusipirkti grotuvą su 2.8 colio lietimui jautriu ekranu, 8GB vidinės atminties ir plačiu formatų palaikymu.
  • Modifikavimo galimybės. Šis punktas tinka ne visiems grotuvams, tačiau bent jau savajam randu programinės įrangos atnaujinimų ir temų.

Minusai:

  • Prasta surinkimo kokybė. Jei kratant grotuvą girdite, kaip barška mikroschemos, sveikinu, esate kinietiško grotuvo savininkas.
  • Trumpas baterijos tarnavimo laikas. Baterijos laikas yra maždaug du kartus trumpesnis, nei nurodyta charakteristikose.
  • Apgailėtina vartotojo sąsaja. Šis punktas labiau tinka pigiausiems grotuvams, nes brangesni turi visai pakenčiamas sąsajas.

Elektroninėse parduotuvėse galite rasti didžiulį grotuvų pasirinkimą. Jei vis dėl to nusprendėte pirkti kinietišką grotuvą, pirkite tokį, kuris yra pusiau firminis. Meizu, Nationate, Onda, Ramos ir dar keletas gamintojų siūlo visai pakenčiamus gaminius.

Nesvarbu ar nusipirksite firminį ar kinietišką grotuvą, norint išgauti gerą garso kokybę, teks pirkti kokybiškas ausines, kurių kaina neretai viršija grotuvo. Jei kinietiškų grotuvų baterijos tarnavimo laikas būtų nors kiek ilgesnis, būčiau tikras jų fanas, nes man nelabai svarbu, kur kišti ausines, svarbus, kad ilgai grotų. Tačiau dabar palaikau firminių grotuvų pusę.

Laukių jūsų asmeninių pastebėjimų.

Susijusios naujienos:

  1. MSI X-Slim 320 prieš MacBook Air MacBook Air nėra, koks nors nepasiekiamas nešiojamų kompiuterių tobulumo standartas....

Patiko straipsnis? Pasidalink su draugais.

4 atsakymai temoje “Kinietiški mp3 grotuvai. Už ar prieš?”

  1. Armo rašo:

    Ka reiskia pasakymas “pusiau firminiai” ??

  2. Tomas Grubliauskas rašo:

    Yra firminiai (Apple,Sony …), yra no name (neaišku kas juos pagamino) ir yra pusiau firminiai (Onda, Nationate, Ramos ir t.t.). Onda, Nationate ir kitų firmų grotuvai yra tie patys chinese gaminiai, tiesiog šiek tiek padailinti, kad atrodytų kaip rimti produktai, būtent todėl ir vadinu juos pusiau firminiais.

  3. Armo rašo:

    Na matai tas pats Apple yra gaminamas kinijoje ir manau jo kokybe nebloga, netgi jei neklystu tame paciame mieste kaip ir Meizu. Ir isvis didzioji dauguma “firminiu” produktu gaminami toje pat kinijoje. Sakyciau yra kokybisko prekes ir nekokybiskos ir visai nepriklauso nuo to kur jos gaminamos, galima rasti pavyzdziu nekokybisku produktu pagamintu ir nekinijoje.
    O siaip ziurint i mp3 grotuva kaip i produkta tai bent jau sau nematau prasmes toki pirkti, geriau iskarto imti ishmanuji telefona, kuriame yra ir mp3 ir videogrotuvas ir telefono funkcija ir fotikas ir dar kalnas navarotu.

  4. Tomas Grubliauskas rašo:

    Daugelis produktų yra gaminami Kinijoje, tačiau svarbu pagal kieno brėžinį ir paskaičiavimus jis buvo sukurtas. Yra ir gerų kinų firmų produktų, tačiau kokybė turi savo kaina.
    Priežastys, kodėl pirkau mp3 grotuvą, yra susijusios su mano pocket’u. HTC Touch neturi 3.5mm lizdo, todėl negalima prisijungti padorių ausinių, baterijos tarnavimo laikas ir taip trumpesnis nei norėčiau, todėl muzikai ar filmams nelieka resursų. Mano Sandisk Sansa Fuze gali groti muzika 20 valandų, o HTC Touch – tik kokias 2-4 valandas. Niekada tiek ilgai nesiklausau įrašų ir klausant po 1 valandą grotuvas veikia daugiau nei savaitę.

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: