Visi vaizdo įrašai

Nokia X6 ir X3: pagaliau kažkas kūrybingesnio

Sep 2, 2009, Autorius: Tomas Grubliauskas, Kategorija: Nokia, Telefonai

nokia-x6-top-1

Daugelis gamintojų “kepa” telefonus vieną po kito ir kartais sunku pastebėti skirtumus tarp jų. Nokia ketina pagyvinti telefonų rinką su savo futuristiniais X6 ir X3 modeliais.

Vos 1.39 cm storumo Nokia X6 telefonas turės 32GB vidinės atminties, 5 megapikselių kamerą, dvigubą LED blykstę, A-GPS (su Ovi Maps), TV-out  ir 3.2 colių lietimui jautrų ekraną. Nokia X6 telefonas bus parduodamas kartu su “Comes with Music” paslauga. X6 naudos Symbian S60 v5 operacinę sistemą, taigi laukia panašūs įspūdžiai kaip ir su Nokia 5800 XpressMusic. Kartu su telefonu taip pat gausime ir nemokamą Spore žaidimą, iš Ovi Store. Nokia X6 pasirodys šių metų gale, o kaina sieks 459 eurus.

nokiax3_black_red_front_left

Nokia X3 turės kiek žemesnes charakteristikas: 2.2 colių ekraną ( ne lietimui jautrų), slankiojančią klaviatūrą, 3.2 megapikselių kamerą, micro SD kortelių palaikymą (iki 16 GB) ir Series 40 operacinę sistemą. X3 bus pirmasis S40 telefonas su Ovi Store programa. Galimybė greitai įsigyti reikalingas programas, turėtų padidinti funkcionalumą. Nokia X3 kainuos 115 eurus ir pasirodys panašiu laiku kaip ir X6 modelis.

X6 ir X3 modeliai nelabai išsiskiria savo charakteristikomis, tačiau reikia pagirti Nokia kompaniją už gražų telefonų dizainą.

Daugiau informacijos:

Nokia X6

Nokia X3

Susijusios naujienos:

  1. Nokia 5230 – telefonas su lietimui jautriu ekranu už prieinamą kainą Šiandien, Nokia pristatė savo naują 5230 modelį, su lietimui jautriu...
  2. Nokia pagaliau patvirtino N97 mini Jau kuris laikas sklandė gandai apie Nokia N97 mini, tačiau...
  3. Nokia N900 veiks su Linux operacine sistema Nokia galiausiai suprato, kad Symbian sistema praranda vartotojų susidomėjimą ir...
  4. Nokia 6208 nuotraukos Jau ankščiau rašėme apie naująjį Nokia 6208 telefoną. Nokia 6208...
  5. Nokia N serijos ateities telefonai naudos MeeGo operacinę sistemą Nokia kompanija patvirtino, kad Nokia N8 bus paskutinis N serijos...

Patiko straipsnis? Pasidalink su draugais.

6 atsakymai temoje “Nokia X6 ir X3: pagaliau kažkas kūrybingesnio”

  1. Rytis says:

    Uch, visai neblogai tvarkai šitą puslapėlį, bet jau kelintą kartą žiaaaauriai į akis krenta rašybos klaida žodyje “turės”, kurį rašai su ū. Rekomenduoju investuoti į spell checker’į :)

  2. Tomas Grubliauskas says:

    Spell checker’is neapsaugos nuo žmogiškosios klaidos :D . Stengiuosi kuo tvarkingiau rašyti, tačiau vis tiek priveliu visokių nesąmonių. Dėkui už pataisymą.

  3. VAIVA says:

    LIABU;-D gal gali ikelt NOKIA X3 telefono foto kitu spalvu, newien raudona, melyna, yra dar geltona, ruzava waiworiksty;-) PRASAU…..

  4. Svetainiu Kurimas says:

    Šaunus telefonas ir žiuriu jau lietuvoje yra ir kaina sakyčiau labai gera: http://gsmarena.lt/telefonai/nokia/x6/kaina

  5. turiu nokia x3 says:

    pats nesenei nuspirkau ta tela labai fainas gali radija klausyt be ausiniu pecios ausines ziaurei faino tam tele vieni is geriausiu garsekalbiu jie groja garsiua uz iphone

  6. Gerardas says:

    Kaip manot kuris telefonas labiau vykes ar nokia n 95 ar nokia x6?

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: