Visi vaizdo įrašai

WM: Spiderman: Toxic City

Bir 8, 2009, Autorius: Tomas Grubliauskas, Kategorija: Apžvalgos, Windows mobile, Žaidimai

spiderman-toxic-city_0-4

Štai ir pirmoji apžvalga, kuri keliaus į WinMo žaidimų kategoriją. Apžvalgai pasirinkau naujausią Gameloft žaidimą Spiderman: Toxic City. Išgirdus pavadinimą Spiderman iškarto kyla asociacijos su komiksais ir animaciniais filmais. Gameloft pasistengė išlaikyti šį įvaizdį ir jiems puikiai pavyko. Žaidimo apipavidalinimas, iškylantis minties debesėliai virš veikėjų galvų ir ryškios spalvos leidžia pasinerti į komiksų pasaulį ir taip dar kartą prisiminti senus gerus Žmogaus Voro laikus.

Istorija

Spiderman: Toxic City žaidime turėsite eilinį kartą gelbėti pasaulį nuo piktadarių. Žaliasis Goblinas paskleidė serumą, kuris nekaltus civilius paverčia į piktus mutantus. Norint išgelbėti pasaulį jums teks susidurti su aršiausiais žmogaus voro priešais, tokiais kaip Elektro, Šokeris, Raganosis, Grifas, Daktaras Aštuonkojis ir daugeliu kitų. Norint sukurti priešnuodį prieš Žaliojo goblino serumą jums teks surinkti visų šių blogiukų DNR. Žaidimo metu jums teks žaisti už Žmogų vorą, Mary Jane ir Peter Parker.

Grafika

spiderman-toxic-city_0-2

Žaidime naudojama 2D grafika, bet ne dėl to, kad kūrėjai patingėjo kurti 3d elementus, o todėl, kad žaidimui, kuris turi priminti komiksus, ji netinka. Spiderman: Toxic City atrodo gana vaikiškai, nes visos aplinkos labai spalvotos ir šviesios, bet tai tik dar viena savybė, pasiskolinta iš komiksų.

Gameplay’us

spiderman-toxic-city_0-1

Mano bandyta Spiderman: Toxic City versija yra pritaikyta telefonui su lietimui jautriu ekranu, todėl mano patirtis šiek tiek skirsis nuo įprastos, nes negaliu žaisti naudodamasis vien mygtukais, nes pas mane jų tiesiog per mažai. Tokiuose žaidimuose kaip šis, kur reikia tiesiog greitai spaudyti mygtukus, lietimui jautrus ekranas ne pats geriausias pasirinkimas. Valdymo mygtukai, išsidėstę žaidimo ekrane, užstoja vaizdą ir juos sunku tinkamai paliesti reikiamu momentu. Panašų valdymą Gameloft naudojo Apshalt 4 žaidime ir laimei tada buvo įmanoma žaisti vien su navigacijos mygtukais, nes valdymas buvo lygiai toks pat nepatogus.

spiderman-toxic-city_0-3

Nors valdymą sudaro vos du action mygtukai (šuolio ir smūgio) ir krypčių rodyklės, tačiau žaidime galima nuveikti daug ką. Priešus galima vanoti įvairiais būdais: pradedant nuo paprasto smūgio ir baigiant sudėtingais combo judesiais pasitelkiant voro siūlą ir šuolius.

Išvada

spiderman-toxic-city_0

Žaidimas puikiai tiks tiems, kurie mėgsta seną gerą beat’em up veiksmo žanrą. Žaidimo kūrėjai puikiai perteikė komiksų atmosferą ir Žmogaus Voro sugebėjimus, kurie jam leidžia įveikti visas kliūtis. Jei ne lietimui jautri versija, įvertinčiau šį žaidimą 10/10, bet dabar duosiu 9/10.

Susijusios naujienos:

  1. Gameloft žaidimai atkeliauja į Android platformą Gameloft, garsi mobiliųjų žaidimų kūrėja, paskelbė, kad pradės kurti žaidimus...

Patiko straipsnis? Pasidalink su draugais.

2 atsakymai temoje “WM: Spiderman: Toxic City”

  1. stasko rašo:

    man atrodo se k800i versija geresne ne yra daugiau efektu!!!

  2. nismo rašo:

    Turiu si zaidima ant Lg arena

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: