HDnaujienos.lt
Programinės ir techninės įrangos naujienos

Kinietiškas nešiojamasis už 827lt

Bal 12, 2009 | Komentarai (3) |

sku_23042_1Kartas nuo karto patikrinu, ką naujo siūlo kinietiškos parduotuvės. Ir štai vakar DealExtreme parduotuvėje pastebėjau labai įdomų daiktą – internetinį nešiojamąjį kompiuterį. Ankščiau kiniečiai apsiribodavo savo gamybos telefonais, o nešiojamas kompiuteris jau kažkas naujo.

NUODO – taip vadinasi kinietiškas kompiuteris, pasižymi gana standartinėmis charakterištikomis: 10.2 colių TFT LCD ekranas,  1.6GHz Atom procesorius, 1GB operatyvioji atmintis (galima praplėsti iki 2GB), 160gb kietasis diskas, 4-cell 4400mAh baterija (tūrėtų tarnauti 3.5h) ir Windows Xp operacinė sistema. Verta paminėti, kad šis kompiuteris neturi trackpad’o ir diskasukio. Nors pastarojo nerastume jokiame internetiniame kompiuteryje, bet tai vistiek minusas.

Kiniečių žaisliukas yra šiek tiek pigesnis už dauguma dabar rinkoje esančių nešiojamųjų, tačiau surinkimo kokybė, manau, neverta to skirtumo. Iš tiesu reiktu iš arti panagrinėti NUODO ir tik tada apie jį spręsti, bet žmonės, kurie yra susidūrę su mp3 grotuvais ar kita technika iš Kinijos, puikiai žino, kaip kiniečiai taupo pinigus kokybiškoms medžiagoms.

Apibendrinant, NUODO yra puiki alternatyva žmonėms, kurie nori pigaus, nekokybiško, bet veikiančio kompiuterio. Tai tik pirmasis modelis pateiktas tarptautinei rinkai, todėl tikėkimės, kad NUODO kūrėjai įvertins klientų poreikius ir ateityje išleis tikrai kokybišką internetinį kompiuterį.

3 Atsakymai į “Kinietiškas nešiojamasis už 827lt”

  1. Armo @ Balandis 30th, 2009 09:01

    “bet žmonės, kurie yra susidūrę su mp3 grotuvais ar kita technika iš Kinijos, puikiai žino, kaip kiniečiai taupo pinigus kokybiškoms medžiagoms.”

    Turiu Telefona Meizu M8, ir is sio pavyzdzio tikrai negaliu su tavim sutikti. Konkreciu atveju del nesiojamo kompo negaliu nieko komentuoti, bet varyt ant visu kinisku prekiu, manau yra neobjektyvu mazu maziausiai.

  2. Tomas @ Balandis 30th, 2009 14:47

    Jei pasistengia jie sukuria puikius gaminius, nes patirties turi. Kinijoje pagaminama nemaža dalis elektronikos, nepriklausomai nuo prekinio ženklo. Tačiau pačių sukurtuose gaminiuose pasigendama išbaigtumo ir kokybės.
    Šį kompiuterį apsimokėtų pirkti tik gyvenant Kinijoje, nes gedimo atveju paprasčiausiai neapsimokėtų siųsti prekės atgal.

  3. Armo @ Gegužė 5th, 2009 09:34

    Sutinku. Cia ir yra rizika del mazos kainos. taciau pagalvokim kiek laiko mes naudojam tokius irenginius? 1-2 metus ir perkam kazka naujo, dazniausiai toki laiko tarpa turetu atlaikyti :)

Palikite komentarą:

  • 1
  • ...
  • ...
  • 0