Karštos naujienos

Nokia N900 parduotuvėse pasirodys jau šį mėnesį

Nokia N900 parduotuvėse pasirodys jau šį mėnesį

Šiandien Nokia kompanija pradėjo siųsti N900 telefonus iš anksto juos užsisakiusiems. Taigi, ja Skaityti plačiau

Naujausi video

Video galerija

Windows Mobile 6.5 Alpha jau čia

Sau 25, 2009 | Komentarai (0) |

mobile65Exeda paskelbė dvi nuotraukas, kuriose jų išmanusis telefonas veikia su windows mobile 6.5 alpha operacine sistema. Vadinamoji alpha versija matoma nuotraukose yra labiau pažengusi nei seniau nutekėjęs ROM. Alpha versija turi keletą patobulinimų, kurie buvo žadėti ankščiau.

Iš nuotraukų matyti, kad korio pavidalo programų paleidėjas yra tikras. Pranešama, kad koryje automatiškai susidėlios dažniausiai naudojamos programos.

wm651

Antroji naujovė – žymiai didesnis programų uždarymo mygtukas (X). Šis pakeitimas dedikuotas telefonų su lietimui jautriais ekranais savininkus. Pastarasis patobulinimas nėra labai revoliuciningas, nes HTC jau ankščiau praplėtė X mygtuko galiojimo ribas (HTC Touch galima nuspausti X, tiesiog palietus ekrano kampą).

mobile65-2

Paskutinė naujovė matoma antrojoje nuotraukoje. Fonas bus matomas per visą ekraną, tai reiškia, kad programiniai mygtukai bus ant jo, o ne ant start panelę imituojančios juostos. Ši naujovė atveria plačias temų kūrimo galimybes.

Oficialaus pristaymo tikimasi “Mobile World Congress” (vasario 16d.) metu.

Nėra susijusių naujienų.

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: