HDnaujienos.lt
Programinės ir techninės įrangos naujienos

LG BL40 reklaminis video

Rgp 4, 2009 | Komentarai (0) |

LG išbandė įvairias korpusų spalvas, dizainus ir galiausiai žada grįžti prie elementų, naudotų LG Chocolate. Pastarasis telefonas man nelabai patiko, nes tai buvo paprasčiausias java-based įrenginys, su jutiminiais mygtukais. Tačiau LG BL40 žada būti žymiai modernesnis telefonas ir sudaryti rimtą konkurenciją telefonų/multimedijos įrenginių rinkoje, kurią dabar bando užkariauti Sony Ericsson.

LG BL40 ir toliau bus java-based telefonas, tačiau bendros charakteristikos šiek tiek kompensuoja šį trūkumą. 4 colių lietimui jautrus ekranas su 21:9 formatiniu koeficientu ir 800x345 rezoliucija atrodo gana neblogai, tačiau dėl reto formatinio koeficiento apie suderinamumą galite pamiršti. Programų ir žaidimų teks ieškoti būtent šiam telefonui. LG BL40 palaikys 3G ryšį (7.2Mbps HSDPA), Wi-Fi, A-GPS ir naudos S-class vartotojo sąsaja.

Įbrėžimams atsparus stiklas užtikrins nepriekaištingą LG BL40 išvaizdą, o daugiajutimis valdymas šiek tiek palengvins naršymą su S-class vartotojo sąsaja. Kol kas nepatvirtinta, tačiau spėjama, kad šis telefonas tūrės 5 mp kamerą.

Naudojant LG BL40 man tikrai truktų, modifikavimo galimybių, tačiau kaip mp3/mp4 grotuvas jis puikiai pasitarnautų. Apie telefono pasirodymą žinojau jau seniau, tačiau labiau juo susidomėjau tik pamatęs reklaminį video.

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: